Brystforstørrelse

En brystforstørrende operation med implantat (BFO) kan måske være løsningen for dig, hvis du drømmer om større bryster.

Med en brystforstørrende operation kan vi både ændre på størrelsen og formen af brysterne.

Se priser Se finansering

Brystforstørrelse med implantat

Der kan være mange grunde til ønsket om en brystforstørrende operation. Det kan være, at du fra naturens side har mindre bryster, end du ønsker, at du har asymmetri eller at du har mistet fylden efter vægttab eller graviditet.

Hos muru lægger vi vægt på, at resultatet bliver æstetisk og i harmoni med din krop.

Vi har mange års erfaring inden for kosmetisk brystkirurgi, og vi udfører ugentligt mange brystforstørrende operationer.

 

Se priser

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie

Muru-garanti med i din brystforstørrende operation

Hvis du vælger at få en brystforstørrende operation hos os, følger der altid 5 års muru-garanti med i prisen. Hvis resultatet ikke skulle blive inden for, hvad vi kunne forvente, vil vi tilbyde dig en re-operation. Hvis der mod forventning skulle opstå kapseldannelse eller implantatet skulle rotere, vil vi tilbyde dig en re-operation, hvor vi udskifter implantaterne.

Hos muru vil du møde den samme kirurg gennem hele processen – fra forundersøgelse til sidste kontrol. Har du brug for at komme ind til en ekstra forundersøgelse, tilbyder vi det, så du kan føle dig helt sikker på dit valg. En grundig forundersøgelse danner grundlag for de bedste resultater og den bedste oplevelse.

Kirurgen ringer til dig, når du er kommet hjem igen. Du får også et direkte nummer, så du kan ringe til kirurgen, hvis du har tvivlsspørgsmål. Du kommer til to kontroller efter din operation, men har du brug for flere kontroller, er det uden beregning.

Lån rentefrit
til din operation

Drømmer du om en plastikkirurgisk operation? Men synes du, det er for en stor udgift at betale for hele operationen på én gang?Så er der hjælp at hente.Vi tilbyder et rentefrit lån, så du kan få råd til den operation, du drømmer om. Det betyder, at du deler din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse – uden ekstra omkostninger. Uanset om du drømmer om at få lavet bryster, et ansigtsløft, en fedtsugning eller andet, så kan du benytte dig af vores finansieringsmulighed.

Læs mere

Valg af implantater

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange implantater på markedet. Vi anvender kun implantater af højeste kvalitet. Men hvordan ved du hvilke implantater, du skal vælge?
Til forundersøgelsen vil du tale med vores kirurg om dine ønsker til implantaternes størrelse og form. I vil også tale om profilen på implantaterne, som er med til at afgøre, hvor meget brysterne strutter. Den samme størrelse, profil og form kan se meget forskellige ud på forskellige mennesker, da det afhænger af kropsbygningen og brysternes naturlige facon og størrelse.

Du har mulighed for at vælge mellem runde, ergonomiske og dråbeformede implantater hos os. Vores kirurg måler din brystbredde og vurderer, hvilke implantater der kan passe til dit unikke udgangspunkt, din kropsbygning og dine ønsker. Plastikkirurgen anbefaler ud fra dette nogle forskellige implantater, du kan prøve i en bh under en bluse. På den måde kan få en fornemmelse for størrelsen og formen.

Der er meget at tage stilling til, men vi guider dig grundigt og trygt gennem de mange valg på baggrund af mange års erfaring og et skarpt øje for æstetik. Sammen skaber vi skræddersyet plan for at opnå et smukt og harmonisk resultat for dig.

Mini-ar med Motiva implantater

Vi tilbyder brystforstørrelser, som kun efterlader ar på 2,5-3 cm under brystfolden. Vi kan indføre implantatet via meget små snit, når vi anvender Motiva implantater og en særlig teknik.

Motiva implantater er 100 % silikonefyldte, men silikonegelens kvalitet gør, at de er meget bløde og føles mere naturlige end andre implantater på markedet.

Læs om Motiva

Brystforstørrelse med Motiva implantater

Denne 32-årige kvinde har fået foretaget en brystforstørrelse hos os. Hun ønskede at genvinde tabt volumen efter to graviditeter, og samtidig et mere ungdommeligt men samtidig naturligt look.

  • Motiva Ergonomix
  • 285 ml
  • Profilen “demi” (moderat profil)
  • Mini-ar
Se flere billeder i galleriet

Vi passer på dig

Hos muru lægger vi vægt på, at resultatet bliver æstetisk og i harmoni med din krop, men vi vægter i høj grad også din sikkerhed og tryghed gennem hele dit forløb.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om brystforstørrelse med implantat nedenfor.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272