Brystforstørrelse med eget fedt

 

Hvis du ønsker en naturlig og mindre brystforøgelse, og du samtidig ikke ønsker et fremmedlegeme (implantater) i kroppen, kan en brystforstørrende operation med eget fedt måske være den rette løsning for dig.

Se priser Se finansering

BFO med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt, også kaldet fedttransplantation til brystet, er et indgreb, der er blevet meget populært på det seneste, da det ikke alene giver en brystforstørrelse, men også en kropskonturering (fedtsugning). Det skyldes, at du konturerer kroppen, når du fjerner fedt fra et område.

Brystforstørrelse med eget fedt består i, at kirurgen fedtsuger de uønskede fedtdepoter på kroppen og genbruger ”det gode fedt” til at foretage en brystforstørrelse. Det gøres ved hjælp af en omhyggelig og præcis filtreringsteknik.

Indgrebet egner sig bedst til dem, der har fedtdepoter på kroppen, og som kun ønsker en lille brystforstørrelse.

Resultatet er permanent og naturligt, så længe du holder din vægt og en sund livsstil. I nogle tilfælde skal der  to behandlinger til for at opnå et ønsket resultat. Hvis du ikke har tilstrækkeligt fedt på kroppen, kan fedttransplantationen kombineres med et implantat. Dette kaldes en hybrid-brystforstørrelse

Book en forundersøgelse hos os, hvis du er interesseret i at høre mere om brystforstørrelse med eget fedt og dine muligheder.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272