Om muru

Muru er en plastikkirurgisk og kosmetisk klinik med de nyeste faciliteter og behandlinger, der findes på markedet.

Vi er beliggende i hjertet af Frederiksberg med privatparkering. Selvom vi befinder os midt i byen, vil du få fornemmelsen af, at du er langt væk fra byens travlhed og larm. Når du ankommer hos os, træder du ind i et nyt univers, som er roligt, behageligt og trygt. Vores smukke rammer afspejler den kvalitet, vi står for.

Vi blev etableret i 2019 med et ønske om at skabe en klinik med fokus på æstetisk præcision, høj faglighed, tryghed og nærvær. Ønsket var, og er stadig i dag, at drive en klinik, hvor det enkelte menneske er i centrum.

Alle vores erfarne og dygtige medarbejdere er dedikerede til at give dig en enestående oplevelse. Du vil mærke engagement og nærvær gennem din oplevelse. Vi har fokus på, at du skal føle dig tryg og støttes gennem hele processen i lige så høj grad, som at vi har fokus på at skabe et æstetisk og harmonisk resultat, du bliver glad for.

Drivkraften bag vores arbejde er at gøre en forskel for vores kunder og hjælpe med at forbedre deres livskvalitet.

Vi glæder os til at tage kærligt hånd om dig.

Hvem er muru?

Mit fokus er lige så meget på det psykiske såvel som det fysiske. Det handler ikke blot om at forynge eller forbedre et udseende, men også om den følelse, det giver mine patienter.

Jamshaid Mulk, plastikkirurg og ejer

Adresse

Muru ApS
Rosenørns allé 29-31, 4 sal
1970 Frederiksberg

Åbningstider

Man: kl. 09.00-18.00

tirs: kl. 08.00-16.00

ons: kl. 09.00-15.00

Tors: kl. 09.00-17.00

Fre: kl. 08.00-16.00

Telefontider

Man: kl. 10.00-18.00

tirs: kl. 09.00-16.00

ons: kl. 10.00-15.00

Tors: kl. 10.00-17.00

Fre: kl. 09.00-16.00

Kontakt

info@muru.dk
+45 4888 7272
Cvr: 42198544

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg & indehaver

Jamshaid er plastikkirurg, grundlægger og ejer af Muru. Han er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt.

Jamshaid startede som afdelingslæge på Herlev Hospital, hvor han udførte avancerede rekonstruktive indgreb. Siden da har han været fuldtidsansat som kosmetisk plastikkirurg på Bellaklinikken i Helsingborg og været chefplastikkirurg på to af Aleris store klinikker i Norge.

Sideløbende med arbejdet som plastikkirurg hos muru underviser Jamshaid plastikkirurger, læger og sygeplejersker i dissektion og anatomi. Han deltager også i internationale konferencer og kurser for at holde sig opdateret på den nyeste viden og plastikkirurgiske teknikker.

Jamshaid er medlem af Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktion (DSPR), Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi (DSKP).

Nina Birke

Kosmetisk sygeplejerske

Nina har arbejdet som kosmetisk sygeplejerske i 6 år, og hun har tidligere været hos Cosmo laser og N’age.

Hun har mange års erfaring med laser, injektionsbehandlinger og skræddersyede hudplejeforløb med de bedste produkter på markedet.⁠

Nina har fokus på at skabe æstetiske og harmoniske resultater med udgangspunkt i det unikke menneske, hun møder. ⁠

Omhyggelighed og detaljeorientering kendetegner Nina i hendes arbejde. ⁠Udover at Nina har mange års erfaring, værner om sin faglighed og har et helt særligt øje for æstetik, gør hun en dyd ud af at skabe et trygt rum for den enkelte. Det er vigtigt for Nina, at der er plads til nærvær og den gode relation. ⁠

Christian Holm Madsen

Kosmetisk sygeplejerske

Christian er en af de mest erfarne kosmetiske sygeplejersker i Danmark, og har tidligere arbejdet hos N’age og Retouch Clinic.

Foruden mange års erfaring som kosmetisk sygeplejerske i nogle af Danmarks største klinikker, har han arbejdet som operationssygeplejerske på Rigshospitalet og i plastikkirurgiske afdelinger i det private.

Christian møder sine kunder med passion, professionalisme, ærlighed og et glimt i øjet. Den personlige kunderelation er vigtig for Christian for at kunne skabe de bedste resultater.

Christian er kendt for sine enestående evner til at skabe æstetiske og naturlige resultater. Som ekspert i anti-age har han stort fokus på at arbejde med den aldringsproces, vi alle gennemgår. For Christian er det vigtigt ikke at ændre på unikke karaktertræk. Han ser det skønne i den enkelte, og hans arbejdstilgang handler derfor om at fremhæve og forfine de særlige karaktertræk, den enkelte allerede har.

Nadeem R. Janjua

Hudlæge

Nadeem er speciallæge i hudsygdomme, Ph.d. Når han ikke er hos muru, arbejder han som hudlæge hos Frederiksstadens hudklinik, som han er indehaver af. Klinikken er specialiseret i hudlidelser og laserbehandlinger.

For at dygtiggøre sig og følge med i de nyeste behandlinger inden for hudsygdomme og laserbehandlinger, deltager Nadeem hvert år i mange internationale kongresser og kurser.

Han har haft et længevarende ophold i Florida hos Baumann Cosmetic Dermatology, som er et af de førende forskingsinstitutter i USA for anti-agning og kosmetiske behandlinger.

Med en dyb forståelse for hudens sundhed og de nyeste behandlinger rådgiver Nadeem i en skræddersyet løsning tilpasset din hud.

Jeanette Mimi Larsen

Ledende sygeplejerske

Jeanette er ledende sygeplejerske hos os, og hun har ansvaret for vores operationsafsnit. Du vil møde Jeanette, hvis du bliver opereret hos os.

Jeanette har 25 års erfaring som anæstesisygeplejerske på Glostrup og Hvidovre Hospital, og hun har sideløbende arbejdet i det private inden for det plastikkirurgiske felt.

I dag sørger Jeanette for driften på vores operationsafsnit, hvor hun får alle processer til at glide. Med Jeanettes dybe forståelse for hele patientrejsen, herunder både før, under og efter operationen, får vores patienter den bedste oplevelse, tryghed og sikkerhed.

Jeanette lægger i hendes arbejde stor vægt på kvalitet og tryghed, og hendes faglige styrke, omhyggelighed og hjertevarme natur kendetegner hende.

Gratis privatparkering

Vi har gratis parkeringspladser. Du kører ind på parkeringsområdet fra H. C. Ørstedsvej. Det er også der, du parkerer, når du køber ind i Rema. Du kan parkere de fleste steder i 1 eller 2 timer ved at sætte parkeringsskiven. Hvis du skal besøge os længere tid, kan du benytte vores privatparkering. Du kan parkere på vores pladser i 3 timer. Husk at sætte din p-skive. Vores private parkeringspladser finder du på første hånd til højre ved hegnet.

 

Offentlig transport

Det er meget nemt at besøge klinikken med offentlig transport. Klinikken er beliggende lige ved Forum Metro st. samt buslinje 1A og 2A. Hvis du kommer med offentlig transport eller på gåben, kommer du nemmest ind af hovedindgangen ud til Rosenørns Alle ved nummer 29-31.

Vi har to elevatorer, der kører direkte op til os på 4. sal.

Services og forplejning

Hos muru lægger vi vægt på helhedsoplevelsen. Oplevelsen skal være enestående og tryg lige fra første forundersøgelse til sidste kontrol. Vi giver os tid, vi er tilgængelige og vi lytter til dine behov. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske, vi står over for. Du vil derfor opleve, at alle medarbejdere er dedikerede til at give dig den bedste oplevelse.

Hvis du skal opereres hos os, tager vores erfarne team kærligt hånd om dig med forplejning i vores smukke fysiske rammer. Hvis du skal opereres hos os, får du tilbudt sund og nærende mad efter din operation, som styrker din helingsproces. Hvis du skal indlægges over natten hos os, sørger vi også for, at du får aftensmad og morgenmad. Når du kommer hjem efter din operation, ringer plastikkirurgen dig op, og du bliver også ringet op af vores ledende sygeplejerske dagen efter din operation. Du får plastikkirurgens direkte nummer i tilfælde af, at du har tvivlsspørgsmål. Din tryghed og sikkerhed er altid i fokus hos os.

Hvis du har brug for diskretion, har du mulighed for at komme ind ad en anden dør, hvor du ikke vil blive set af andre kunder.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272