Sommerkampagne: Gratis forundersøgelser til plastikkirurgi 

Som sommerkampagne tilbyder vi t.o.m. den 14. september gratis forundersøgelser til kirurgi. Hvis du ønsker at booke en operationstid, skal du gøre det via mail eller telefon+45 4888 7272. Du kan booke behandlingstider her på siden.

Konsultationer til kosmetiske behandlinger er altid gratis.

Husk at alle vores behandlinger og operationer kræver en konsultation. Hvis du ønsker at booke tid til en operation,­­ kræver det en konsultation hos en af vores plastikkirurger minimum 7 dage før din operation. Hvis du ønsker at booke en kosmetisk behandling, kræver det en konsultation hos en af vores kosmetiske behandlere minimum 48 timer før din første behandling.

 

Spar penge som Muru Member

Hvis du tilmelder dig muru Member, når du booker en tid, har du adgang til eksklusive fordele og rabatter. Du optjener 2% af købssummen ved plastikkirurgi og 10% af købssummen ved kosmetiske behandlinger. De optjente procent ligger som point, som du kan bruge ved et andet køb. 1 point svarer til 1 kr.

 

Henvis en ven og optjen point

Hvis du henviser en ven, bekendt eller et familiemedlem, får du 500 point som tak. Det er svarende til en rabat på 500 kr.

Du får dine point, når din henviste ven bliver Muru Member og foretager sit første køb hos os. Din ven skal oplyse dit fulde navn i receptionen. Vennen, du har henvist os til, skal være en ny kunde hos muru. Din ven begynder at optjene point allerede ved sit første køb.

 

Eksisterende kunder

Du kan logge ind, hvis du allerede er kunde hos os og ønsker at booke en tid. Hvis du ønsker at booke en kosmetisk behandling eller et kirurgisk indgreb, som du ikke har fået hos os før, skal vi stadig se dig til en lovpligtig konsultation inden.

Login

Nye kunder

Hvis det er første gang du skal booke tid hos os til en kosmetisk behandling eller et kirurgisk indgreb, skal vi først se dig til en lovpligtig konsultation.

Book tid

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272