Øjenbrynsløft

Nogle mennesker oplever med alderen slaphed i pandemuskulaturen og tunge øjenbryn. Ved et øjenbrynsløft løftes øjenbrynene opad for at skabe et yngre udseende samt et mere åbent og friskt udtryk. Vi udfører både direkte øjenbrynsløft og tindingeløft.

Tunge øjenbryn kan give hovedpine og træthed, men det kan også være kosmetisk til gene. Øjenbrynsløft kan måske være en løsning for dig, hvis du oplever at øjenbrynene hænger lavt i ansigtet og presser på øjenlågshuden eller du blot ønsker at ændre din bryn- og øjenform.

Se priser Se finansering

 

Direkte øjenbrynsløft og tindingeløft

Ved et direkte øjenbrynsløft lægges snittet ved øjenbrynet. Det er et effektivt indgreb, men du vil få et ar ved brynet, som bliver pænere og pænere med tiden. Ved et tindingeløft lægges snittet i hårgrænsen. Med indgrebet løftes den ydre del af øjenbrynene og kragetæerne ved siden af øjnene og næseryggen udglattes. Øjenbrynsløft kan kombineres med øjenlågskirurgi.

Cat eye lift

Vi kan foretage et udvidet tindingeløft, hvor den ydre del af øjenbrynet løftes samtidig med at øjets form løftes, så vi kan skabe et cat eye look. Det kaldes populært et cat eye lift eller et foxy eye lift, og har særligt vundet indpas i Hollywood. Topmodeller som Bella Hadid er et eksempel herpå.

Under det kirurgiske indgreb løftes øjets laterale canthus og strammes for at opnå en mere mandelformet øjenform. Musklerne og ledbåndene på det laterale canthus, hvor det øvre øjenlåg møder det nedre øjenlåg, formes og genplaceres ved at lave et lille snit for at få adgang til senen og skabe en opadgående vipning.

Indgrebet kan være relevant for dem, der har en nedadgående øjenform eller for dem, der blot ønsker mere mandelformede øjne.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om øjenbrynsløft nedenfor.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272