Lipofilling

Fedttransplantation til ansigtet, også kaldet lipofilling, har vundet stort indpas i den kosmetiske verden.

Fedtceller kan transplanteres til ansigtet for at forbedre ansigtets konturer eller give det et mere ungdommeligt udseende ved at mindske rynker og genskabe tabt volumen.

Se priser Se finansering

Fedttransplantation til ansigtet

Fedttransplantation til ansigtet er et mere naturligt og holdbart alternativ til hyaluronsyre-fillere. Fedtet kan blandt andet transplanteres til læber, tindinger, øjenområdet, kindben, kinder og de nasolabiale folder.

Behandlingen vil ikke blot skabe harmoniske konturer i ansigtet, men den gør også, at huden bliver friskere og yngre at se på. Fedtet indeholder, foruden levende fedtceller, også stamceller, som har unikke regenererende egenskaber. Stamceller fremmer heling og har en foryngende effekt på huden.

Book en tid

Operationen

Ved fedttransplantation fedtsuges først fra et område på kroppen. Til forundersøgelsen aftaler du med kirurgen, hvor du skal have fedtsuget fra. Før vi injicerer fedtvævet, anvender vi en særlig teknik, der finder fedtet. Det giver en lipocreme, som gør det muligt at behandle selv fine rynker og tynd tynd. Nano-fedt injiceres i de ønskede områder i ansigtet. Hvor vi transplanterer til ansigtet, planlægges nøje med plastikkirurgen ud fra en grundig analyse af dit ansigt. Det er meget vigtigt, at indgrebet udføres med æstetisk præcision, og det er vi specialiserede i hos Muru.

Vi kombinerer ofte fedttransplantation til ansigtet med ansigtsløft, øjenkirurgi eller læbeløft.

Book en tid

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om fedttransplantation til ansigtet nedenfor.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272