Øjenlågs
operation

 

Dine øjne er en af dine mest særprægede karaktertræk, og de hjælper dig med at kommunikere til omverdenen uden at sige et ord. En øjenlågsoperation er til dig, der er fysisk og/eller kosmetisk generet af tunge og slappe øjenlåg eller poser under øjnene. Det kan være at du oplever, dine øjenlåg får dig til at se træt og uoplagt ud, eller at det indsnævrer dit synsfelt.

Med alderen mister huden sin elasticitet og huden omkring øjenområdet bliver mere slapt. Genetik spiller en stor rolle, og for nogle sker det i en tidlig alder.

Med en øjenlågsoperation er det muligt at opnå et mere friskt og ungdommeligt udseende. Vi skelner mellem øvre øjenlågsplastik og nedre øjenlågsplastik.

Se priser Se finansering

 

Øvre øjenlågsoperation

Ved en operation af øvre øjenlåg fjernes overskydende hud over øjnene. I nogle tilfælde fjernes fedtpuder også. Huden over øjet opstrammes og for mange skaber det en tydeligere globelinje. Indgrebet foretages i lokalbedøvelse og varer ca. en time. Der lægges et snit i en hudfold over øjet, og arret vil derfor ikke kunne ses, når det er helet.

Nedre øjenlågsoperation

Ved en operation af nedre øjenlåg reducerer vi det, der populært kaldes poser under øjnene. Ved indgrebet strammes huden op og huden udjævnes ved at fjerne noget af huden og i nogle tilfælde noget af fedtet under øjnene. Indgrebet foretages hos os i fuld narkose og tager ca. 1-2 timer. Arret placeres under vipperne og vil med tiden ikke kunne ses

Muru’s signature blepharoplasty

Med alderen kan øvre øjenlåg, særligt tættest på øjenkrogen, udhules. I nogle tilfælde kan fedttransplantation til øjenområdet give en foryngende effekt. Muru’s signature blepharoplasty kombinerer øjenlågsplastik med fedttransplantation til øjenområdet. Hvis du også har et ønske om at få løftet din øjen- og brynform, er det muligt at kombinere øjenlågsplastik med tindingeløft eller cat eye lift.

Book en tid

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om øjenlågsoperation nedenfor.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272