Motiva-implantater

Se priser Se finansering

Hos muru anvender vi kun produkter af den højeste kvalitet. Din sikkerhed er vores højeste prioritet, og derfor anvender vi udelukkende implantater fra mærket Motiva.
Implantaterne har en række innovative egenskaber, som gør, at de er sikrere end de alternativer, der findes på markedet. Implantaterne er 100% silikonefyldte i modsætning til mange andre typer implantater, der er mindre fyldte.
Dette betyder også, at risikoen for ripling (folder i huden) er minimal. Risiko for kapseldannelse er ligeledes meget lille (risikoen er 1-2 %). På grund af implantaternes SilkSurface-teknologi reduceres risikoen for kapseldannelse og inflammation i kroppen samt andre komplikationer, der normalt er forbundet med de traditionelle brystimplantater.
Motiva-implantater er CE-godkendte og er ved at blive FDA-godkendte.

Ergonomiske eller runde implantater?

Hos os kan du vælge tre typer af Motiva-implantater: Motiva Round, Motiva Ergonomix og Motiva JOY Ergonomix 2. 

Mens alle Motivas implantater føles naturlige og bløde, har de ergonomiske implantater en blødere silikonegel, som giver et naturligt fald, når du står oprejst. Alle implantaterne er runde i sin form, men Motiva Ergonomix og Motiva JOY har en silikonegel, der falder naturligt og giver et dråbeformet look.

Motiva Round

Motiva Round (runde implantater) giver, sammenlignet med de ergonomiske implantater, mere volumen opadtil og give et mere ungdommeligt udtryk.

Resultatet vil dog altid afhænge af dit udgangspunkt og din kropsbygning.

Motiva Ergonomix

Motiva Ergonomix implantater er udviklet til at følge dine bevægelser. Når du ligger ned er implantatet rundt i formen, og når du står op er implantatet dråbeformet.

Implantatet ligner, opfører sig og føles som et naturligt bryst.

Motiva JOY Ergonomix 2

Vi kan som en af de få klinikker i Danmark og hele Norden tilbyde Motivas nyeste Ergonomiske implantat – Motiva JOY Ergonomix 2. Implantatet bygger videre på Motiva Ergonomixs innovative egenskaber og har en endnu blødere gel, der imiterer bevægelserne i naturligt brystvæv.

Implantatet har en mærkbar blødhed sammenlignet med alle andre implantater på markedet.

Implantatstørrelse og profil

Valg af implantatstørrelse og profil afhænger af det look, du går efter, dit eget brystvæv og din kropsbygning. Motiva-implantater kommer i størrelsen fra 100 ml til 1050 ml for Motiva Round og Motiva Ergonomix, mens de kommer i størrelserne fra 95 ml til 1060 ml for Motiva JOY Ergonomix 2. Alle implantaterne fås i fire forskellige profiler; Mini, Demi, Full og Corsé. Profilen er bestemmende for, hvor meget brystet kommer til at strutte.

Implantater med høj sikkerhed

Motiva giver livstidsgaranti på lækage. Risikoen for at de lækker er 0,1 %, hvorfor det sker ekstremt sjældent. Hvis du er så uheldig, at du får udtalt kapseldannelse (kapselgrad 4) inden de første 10 år, får du erstattet de gamle implantater med nye. Garantien dækker ikke operationsomkostningerne.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272