Muru Member

Som medlem af vores kundeklub, Muru Member, får du adgang til mange eksklusive fordele og rabatter.

 

Det er gratis at være medlem af Muru Member. Du bliver automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev, når du melder dig ind i vores kundeklub.

Som medlem af Muru Member optjener du point på alle kosmetiske behandlinger og operationer hos os.  Samtidig modtager du nyheder og inspiration samt eksklusive tilbud på behandlinger og invitationer til events via vores nyhedsbrev.

Få adgang til fordele og rabatter

Optjen point og spar på behandlinger

Som medlem af Muru Member optjener du automatisk Muru-point ved køb af alle kosmetiske behandlinger og operationer. Point kan fratrækkes i prisen på næste køb eller opspares og trækkes fra et kommende køb.

Du optjener 10% af behandlingsprisen som point ved kosmetiske behandlinger.

Du optjener 2% af operationsprisen som point ved kosmetiske operationer.

Point kan bruges på alle kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi hos os. Gavekort og køb af produkter er ikke omfattet af vores pointordning.

Point kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller kampagner. Du optjener ikke point ved køb af behandlinger eller operationer til kampagnepriser, tilbud samt nedsatte priser.

Der kan ikke optjenes bonus på de behandlinger og operationer, som købes med point.

Du kan se din pointsaldo når du logger ind på din brugerprofil på muru.dk.

Henvis et nyt medlem og optjen point

Hos Muru honorerer vi henvisninger. Som tak for at du henviser en ven, bekendt eller et familiemedlem, belønner vi både dig og din ven med 500 point. Det svarer til 500 kr., som kan fratrækkes prisen på dit næste køb eller opspares og fratrækkes et andet kommende køb.

Du får dine point, når din henviste ven bliver Muru Member og foretager sit første køb* hos Muru. Din ven skal oplyse dit fulde navn, når de kommer til en behandling eller operation hos os.

Vennen, du har henvist os til, skal være en ny kunde hos os, og må dermed ikke have besøgt klinikken tidligere. Vi giver ikke henvisningsrabat bagudrettet.

*Point optjenes ikke, når det nye medlem blot booker tid til behandling (først ved køb).

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272