Udskiftning af implantater

Med en udskiftning af dine implantater kan vi ændre på størrelsen, formen og symmetrien af brysterne samt fjerne eventuelt ubehag ved dine eksisterende implantater.

Hos muru lægger vi vægt på, at resultatet bliver æstetisk og i harmoni med resten af din krop.
Vi har mange års erfaring med kosmetisk brystkirurgi, og vi udfører ugentligt mange udskiftninger af implantater.

Se priser Se finansering

Udskiftning af brystimplantater

Der er mange forskellige årsager til ønsket om at få udskiftet eksisterende implantater. De fleste får udskiftet implantater på baggrund af et ønske om at ændre formen eller størrelsen på implantaterne. Det kan være at behovet for større eller mindre bryster melder sig efter nogle år eller at formen har ændret sig efter vægttab eller graviditet.

Andre har behov for at få udskiftet implantaterne, da de oplever komplikationer såsom lækage, rynker eller foldning af implantaterne, eller kapseldannelse (dannelse af bindevæv omkring implantaterne).

Book en tid

Valg af implantater

Det er en jungle at finde rundt i de mange implantatmærker- og typer på markedet. Vi anvender kun implantater af den højeste kvalitet. Når du skal vælge implantater, står du overfor mange valg. På baggrund af mange års erfaring og et skarpt øje for æstetik guider dig grundigt og trygt igennem alle de valg, der skal foretages til forundersøgelsen.

Til forundersøgelsen taler du med kirurgen om dine ønsker til implantaternes størrelse, profil og form. Den samme størrelse, profil og form kan se meget forskellig ud på forskellige mennesker afhængigt af kropsbygning og mængden af naturligt brystvæv.

Hos os kan du vælge mellem runde, ergonomiske og dråbeformede implantater. Vores kirurg måler blandt andet din brystbredde og guider dig i, hvilke implantater der kan passe til dit unikke udgangspunkt, din krop og dine ønsker. Sammen lægger vi en plan for, hvordan du kan få et smukt og harmonisk resultat.

Vi anbefaler, at kvinder over fyrre år får lavet en mammografi inden udskiftning af brystimplantater. Mammografien bør være max tolv måneder gammel.

Muru-garanti

Hvis du vælger at få udskiftet dine implantater hos os, følger der altid 5 års muru-garanti med i prisen. Garantien skal skabe tryghed omkring dit forløb hos os.

Hvis dit resultat ikke skulle blive inden for vores forventningsramme, vil vi tilbyde dig en re- operation (inden for et år efter operationen). Hvis du mod forventning skulle opleve kapseldannelse, som generer dig, vil vi også tilbyde dig en re-operation, hvor vi udskifter dine implantater (inden for 5 år efter operationen).

Hos muru vil du møde den samme kirurg gennem hele dit forløb. Hvis du har brug for at komme ind til en ekstra forundersøgelse, tilbyder vi dig naturligvis det, så du kan føle dig helt sikker på dit valg af implantater. En grundig forundersøgelse danner grundlag for den bedste oplevelse. Din kirurg ringer til dig, når du er kommet hjem igen efter operationen. Du får også et direkte nummer til kirurgen, så du kan ringe, hvis du har tvivlsspørgsmål. Du kommer til to kontroller efter din operation, men det er uden beregning, hvis du har brug for flere kontroller.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om udskiftning og fjernelse af brystimplantater nedenfor.

 

 

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272