Brystløft

Brystløft er en kosmetisk kirurgisk procedure, der forbedrer formen på og konturerne af brysterne. Ønsket om at få et brystløft handler for mange om at genskabe brystets ungdommelige udtryk. Hos Muru tilbyder vi både et lille og stort brystløft

Se priser Se finansering

Om brystløft

Et brystløft kan muligvis være løsningen for dig, der er generet af hængende eller slappe bryster. Det er helt naturligt, at brystvævet bliver mere slapt og at brysterne kan begynde at hænge efter graviditet, amning eller et større vægttab. Alder spiller også ind, da huden med tidens naturlige aldringsproces mister sin elasticitet. Hvor hurtigt og hvor meget brysterne kommer til at hænge, handler i høj grad om genetik.

Hos muru tilbyder vi både et lille og stort brystløft. Med et brystløft kan vi omforme og løfte brysterne, så du får et mere fast og ungdommeligt bryst igen. Med et kirurgisk indgreb løfter og omformer plastikkirurgen brystet ved at fjerne overskydende hud og flytte brystvorten op uden at fjerne noget af brystvævet og volumen i sig selv.

Hvis du også ønsker mere fylde, kan et brystløft kombineres med brystimplantater eller fedttransplantation til brystet. Hvis du derimod ønsker at få reduceret dit eget brystvæv, tilbyder vi også en brystreduktion.

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Følte jeg var i trygge hænder og resultatet er over alle forventninger (brystløft og implantat).

Maria Aagaard

Stort eller lille brystløft

Brystløft indebærer et løft af brystvorterne samt fjernelse af overskydende hud. Hvor meget overskydende hud der fjernes, afhænger af brysternes slaphed. Vi benytter forskellige teknikker afhængigt af hvor meget hud, der skal fjernes.

Lille brystløft

Har du mindre hæng på brysterne, kan et lille brystløft muligvis være løsningen for dig. Kirurgen lægger snittet over brystvorten og fjerner hud over brystvorten. Det er typisk muligt at løfte brystet 0,5-2 cm. I samme ombæring kan kirurgen mindske størrelsen på areola, som er det mørke område rundt om brystvorten.

Stort brystløft

Har du et større hæng og slaphed på brysterne, kan et stort brystløft være en bedre løsning. Ved et stort brystløft lægger kirurgen snittet fra brystvorten og lodret ned til nedre del af brystet og i et snit under brystfolden (et ankerformet snit). Herefter fjernes overskydende hud, og brystvorten flyttes længere op på brystet.

Ofte stillede spørgsmål om brystløft

Du kan læse mere om processen for et brystløft i vores spørgsmål og svar herunder.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272