BBL – Brazilian Butt Lift

Brazilian butt lift, populært kaldet BBL, er en specialiseret fedtoverførselsprocedure, der øger størrelsen og ændrer formen på balderne ved brug af dit eget fedt. Indgrebet giver en rundere, fyldigere og mere struttende bagdel.

Se priser Se finansering

Fedttransplantation til balderne

Vi fedtsuger områder på kroppen med et uønsket overskud af fedtvæv, og transplanterer (overfører) efterfølgende fedtvævet til bagdelen. Når vi fjerner fedt fra nogle områder, konturerer vi samtidig kroppen og ændrer på proportionerne. Ved at udføre indgrebet kan vi f.eks. gøre taljen smallere samtidig med, at vi gør bagdelen mere rund og struttende.

Operationen

Plastikkirurgen starter med at fedtsuge områder, hvor du ønsker at få fjernet fedt fra. Ofte fedtsuger vi på mave, talje, lænd, ryg og/eller lår, da det ofte er områder med større fedtdepoter. Mange af vores patienter vælger en 360 graders lipo af kroppen, som giver et flot kontureret resultat. Hvor vi fedtsuger fra, hvor meget vi fedtsuger og antallet af steder vi fedtsuger fra, afhænger dog helt og aldeles af dit unikke behov og ønske. Indgrebet udføres gennem 7-8 millimeter huller i huden og efterlader normalt helt ubetydelige ar.

Efter fedtsugningen opsamles fedtvævet i en beholder med en slynge. Ved den forsigtige slyngning af fedtet filtreres den overskydende væske fra. Det efterlader os med koncentreret fedt, som injiceres strategisk i balderne. I nogle tilfælde (ved hip dips) kan vi også transplanterer fedt til hofteområdet.

Lån rentefrit
til din operation

Drømmer du om en plastikkirurgisk operation? Men synes du, det er for en stor udgift at betale for hele operationen på én gang?Så er der hjælp at hente.Vi tilbyder et rentefrit lån, så du kan få råd til den operation, du drømmer om. Det betyder, at du deler din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse – uden ekstra omkostninger. Uanset om du drømmer om at få lavet bryster, et ansigtsløft, en fedtsugning eller andet, så kan du benytte dig af vores finansieringsmulighed.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om fedtsugning nedenfor.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272