JOY, Motiva Ergonomix2®

Vi kan som blandt få i Danmark og i Norden tilbyde vores kunder Motivas nyeste ergonomiske implantat.

Ergonomix2® implantat fra Motiva JOY er et banebrydende, mere sikkert, blødere, avanceret glat implantat,
der bygger videre på Motivas første ergonomiske implantat.
Med implantatet kan vi foretage en brystforstørrelse via de mindst mulige indsnit, hvilket giver dig en mere behagelig helingsperiode og meget små ar.

Se priser Se finansering

Et implantat der føles og ser naturligt ud

Ergonomix2® er fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi. Implantatet er designet til at følge dine bevægelser og minder om brystvæv i følelse og udseende. Det består af en gel med et unikt sæt reologiske egenskaber, der efterligner bevægelserne i et naturligt bryst og har en mærkbar blødhed sammenlignet med alle andre implantater på markedet.

Større sikkerhed

Ergonomix2® har som det eneste testede implantat på markedet en sikkerhedsbarriere, der garanterer minimal risiko for lækage. De er Implantaterne er 100% silikonefyldte, hvilket giver mindre risiko for ripling (rynkedannelse under huden).

Du har muligheden for at blive medlem at et Motiva garantiprogram, hvor du kan få du økonomisk hjælp, hvis der mod al forventning skulle opstå et problem i forbindelse med implantatet, og i tilfælde af, at der er behov for et kirurgisk indgreb som følge af kapseldannelse eller bristning op til fem år efter, at indgrebet er fundet sted.

En brystforstørrelse skræddersyet til dig

Med en brystforstørrelse med implantat hos os tilbyder tre typer af avancerede glatte implantater, der giver skræddersyede og sikre resultater. Til forundersøgelsen hjælper plastikkirurgen dig med at finde den helt rette løsning, som passer bedst til dine ønsker og dit udgangspunkt. I samråd med kirurgen tager du beslutninger om typen af implantat, profilen og størrelsen på implantatet.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272