Privatlivspolitik

Se priser Se finansering

Privatlivspolitik

Ved at benytte muru.dk accepterer du, at Muru behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få muru.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Muru behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Muru respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Muru sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Muru ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Muru.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå muru.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Muru har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger muru.dk;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Muru indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Muru på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Muru
Muru indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Muru indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Muru benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre muru.dk og markedsføring fra Muru
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken Muru eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Muru selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på muru.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger / personale
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Muru’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Muru kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på muru.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt Muru og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Muruvegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Muru slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Muru interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Muru eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Muru, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Muru forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Muru slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272