Maveplastik

En maveplastik operation, også kaldet abdominalplastik eller tummy tuck operation, kan måske være løsningen for dig, der er generet af slapt maveskind. Vi tilbyder tre typer af maveplastik, som vil opstramme huden på maven og give et mere ungdommeligt udtryk.

Se priser Se finansering

Maveplastik operation

Den løse eller overskydende hud på maven er for mange kosmetisk generende. Nogle oplever også, at huden hænger så meget, at det medfører fysiske gener, såsom udfordringer med fugt, kløe og hudsvamp.

Der kan være mange årsager til, at vi får slap hud på maven, men oftest ser vi det efter større vægttab eller graviditet. Når huden har været udvidet, kan den have svært ved at trække sig helt sammen igen. Med alderen er det også naturligt, at maveskindet bliver mere løs i takt med at huden mister sin elasticitet. Ligesom maveskindet kan blive slapt, kan muskulaturen på maven også blive slap. Det ses ofte i forbindelse med graviditet eller større vægttab. I de tilfælde kombinerer vi en stor maveplastik med rectusplastik, hvor vi syr bugvægsmusklaturen sammen. Hos Muru kombinerer vi i mange tilfælde også maveplastik med fedtsugning af maven og taljen for at opnå en flad og tonet mave.

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie

Lille maveplastik

Ved en mini maveplastik opstrammes huden kun på den nedre del af maven – under navlen. Indgrebet kan nogle gange udføres i lokalbedøvelse. Operationen er til dig, der udelukkende har løs hud på maven under navlen.

Stor maveplastik

Ved en stor maveplastik opstrammes huden på både den øvre og nedre del af maven. Indgrebet kan derfor være løsningen til dig, hvis du har løs hud på maven både over og under navlen. Indgrebet foretages i fuld narkose. Plastikkirurgen løsner huden op til brystbenet, fjerner det overskydende hud og omplacerer navlen. Vi kombinerer ofte en stor maveplastik med løft af venusbjerget, rectusplastik (opstramning af bugvægsmuskulaturen) og fedtsugning af maven og taljen.

Stor maveplastik med rectusplastik

En stor maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen anbefales til dig, der er har overskydende hud både over og under navlen og som samtidig har Rectus diastase (delte mavemuskler). Med indgrebet strammes huden op på øvre og nedre del af maven. Samtidig sammensys bugvægsmuskularturen, så du opnår en fladere og strammere mave.

Rectusplastik er et indgreb, der foretages for at stramme bugvægsmuskulaturen op hos patienter, der er generet af rectus diastase.

Læs mere om rectus diastase

 

I langt de fleste tilfælde fedtsuger vi også i maveregionen i forbindelse med en maveplastik operation. Vi mener hos Muru at det giver det pæneste resultat.

Lån rentefrit
til din operation

Drømmer du om en plastikkirurgisk operation? Men synes du, det er for en stor udgift at betale for hele operationen på én gang?Så er der hjælp at hente.Vi tilbyder et rentefrit lån, så du kan få råd til den operation, du drømmer om. Det betyder, at du deler din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse – uden ekstra omkostninger. Uanset om du drømmer om at få lavet bryster, et ansigtsløft, en fedtsugning eller andet, så kan du benytte dig af vores finansieringsmulighed.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om maveplastik nedenfor.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272