Skinbooster

Skinbooster giver en naturlig hudforyngelse ved at forbedre hudens elasticitet, struktur og fugtbalance.

Skinbooster giver din hud det ultimative fugtboost og glød. Med en skinboosterbehandling vil din hud øjeblikkeligt forynges, og den vil fremstå friskere og glattere. I nogle tilfælde kræver behandlingen et forløb, hvor du behandles 2 til 3 gange for det bedste resultat.

Skinbooster behandling 

I takt med den naturlige aldringsproces daler hudens produktion af hyaluronsyre. Hyaluronsyren er med til at opretholde fugtbalancen i huden. Skinbooster virker ved at binde fugt i huden, så huden fremstår mere frisk, glat og vital.

Skinbooster er en injektionsbehandling baseret på hyaluronsyre, der giver en flot glød og udglatter fine rynker og linjer. Skinboosteren injiceres i små doser under huden, hvor den binder fugt og hydrerer huden indefra.

I skinboostere er hyaluronsyren er krydsbundet, som gør, at hyaluronmolekylerne bliver nedbrudt langsommere.

Viscoderm®

Vi tilbyder forskellige kvalitetsskinboostere. Når vi behandler dig, får du altid en skræddersyet behandling, som tager afsæt i dit unikke udgangspunkt. Vi har blandt andet Viscoderms Hydrobooster. Hydroboosteren er en skinbooster, der indeholder både stabiliseret og løs hyaluronsyre, der igangsætter en biologisk proces med hydrering og vævsstrukturering. Viscoderm er god til at målrette særlige områder såsom linjer og rynker på kinder eller rundt om øjnene. Skinboosteren fra Viscoderm giver ikke fylde i huden, og derfor er den god til de fleste.

 

Restylane®

Restylane Skinbooster består af stabileret hyaluronsyre. Skinboosteren fra Restylane hydrerer din hud, og den genskaber noget af den volumen i ansigtet, som vi naturligt mister med alderen. Ligesom med skinboosteren fra Viscoderm kan vi målrette områder i ansigtet, hvor du særligt ønsker at få reduceret linjer og rynker.

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, de er professionelle, søde, rare og nede på jorden. Jeg fik et meget bedre resultat end jeg havde turde håbe på. Jeg ville uden at tøve vælge dem igen samt anbefale dem!!

Sanne Lund

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om Skinbooster nedenfor.

Book en tid hos

Konsultationer til kosmetiske behandlinger er gratis og uforpligtende.

De fleste af vores kosmetiske behandlinger kræver en konsultation. Der skal gå minimum 48 timer mellem konsultation og behandling i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed

Vi glæder os til at se dig.

Book en tid

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272