Profhilo

Profhilo er en innovativ hyaluronsyrebehandling, der skaber en naturlig foryngelse af din hud og hjælper med at reducere kreppet og løs hud samt at fugte huden. Behandlingen er især god til at mindske alderstegn på ansigt, hals (kalkunhals), hænder, kavalergang, mave, arme og knæ. Med alderen falder mængden af hyaluronsyre, kollagen og elastin. Det betyder, at huden mister sin spændstighed i takt med hudens naturlige aldringsproces. Profhilo er fugtgivende og hjælper huden med at regenerere og opstramme sig selv.

Se priser Se finansering

Profhilo behandling for et fugtboost og naturlig foryngelse

Profhilo virker foryngede på alle celletyper, da det har en biomodellerende effekt i huden. Det skyldes, at Profhilo har et højt koncentrat af sukkerstoffet hyaluronsyre, som er med til at booste kollagenfibre, regenere fedtvæv og binde fugt i huden. Gelen får huden til at producere store mængder af kollagen, elastin samt hyaluronsyre. Din hud bliver dermed boostet til en naturlig foryngelsesproces.

Fordele ved Profhilo

  • Kræver få behandlinger
  • Ingen restitutionstid
  • Udglatter og opstrammer huden
  • Fugter huden og mindsker tørhedslinjer i huden
  • Forebygger og reducerer slap og kreppet hud
  • Stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre

Reneste hyaluronsyre

Profhilo den reneste hyaluronsyre og indeholder en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Det gør den særlig god til at få huden til at regenerere sig selv. Profhilo er, modsat boostere og filler, en ikke-stabiliseret hyaluronsyre, der er udviklet med den patenterede NAHYCO-teknologi. Det betyder, at Profhilo, modsat fillers og skinbooster, ikke vil skabe volumen. Profhilo er også fri for de såkaldte BDDE-bindinger, som findes i fillers og skinboosters.

Profhilo bliver injicerede i huden med en innovativ injektionsteknik, som er med til at gelen virker selvnivellerende og søger selv mod at udjævne områder i huden såsom kreppet og løs hud.

 

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om profhilo nedenfor.

 

 

Book en tid hos

Konsultationer til kosmetiske behandlinger er gratis og uforpligtende.

De fleste af vores kosmetiske behandlinger kræver en konsultation. Der skal gå minimum 48 timer mellem konsultation og behandling i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed

Vi glæder os til at se dig.

Book en tid

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272