Filler behandling

Filler består af hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der allerede forekommer naturligt i vævet.

Filler kan bruges til at genskabe volumen, løfte huden og til at konturere.

Når vi behandler med filler hos Muru, har vi fokus på at skabe et revitaliseret og harmonisk resultat. Vi behandler, men du skal ikke se behandlet ud.

Se priser Se finansering

Foryngende & revitaliserende

Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden. Det kan derfor ikke undgås, at huden bliver slappere og mister sin fylde. En filler-behandling gør det muligt at genopbygge fugt og volumen i huden.

Indsunkne tindinger, nedadvendte mundviger, flade kinder samt tydelige nasolabiale linjer (fra næsefløje til mundvige) og marionette linjer (fra mundvige og ned til kæben) er eksempler typiske alderstegn, som kan forbedres med filler-behandlinger. Du vil opleve, at du får et friskere og i nogle tilfælde mere ungdommeligt udseende.

Hvor kan man få filler?

  • Læber
  • Kindben
  • Kinder
  • Kæbelinjen
  • Tindingerne
  • Rander under øjnene
  • Nasolabiale linjer – fra næsefløje til mundvige
  • Marionette linjer – fra mundvige og ned til kæben
  • Hagen
  • Øreflipper

Skulpturering med fokus på harmoni

Med fillers er det muligt at konturere ansigtet. Vi kan fremhæve og i nogle tilfælde omforme områder i ansigtet for at skabe harmoni. Kindben, kæbelinje og hage er eksempler på områder, der kan behandles for at skabe mere definition og balance i ansigtet hos nogle.

Vi behandler altid med respekt for dit unikke udgangspunkt, som der altid er noget smukt ved. Enhver behandling sker på baggrund af en analyse af din ansigtsanatomi og din mimik. Vi har fokus på at skabe harmoniske resultater, og få tror ikke på, at overbehandling gavner nogen i et æstetisk øjemed.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om filler nedenfor.

 

 

Book en tid hos

Konsultationer til kosmetiske behandlinger er gratis og uforpligtende.

De fleste af vores kosmetiske behandlinger kræver en konsultation. Der skal gå minimum 48 timer mellem konsultation og behandling i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed

Vi glæder os til at se dig.

Book en tid

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272