Ansigtsløft
og halsløft

Muru er førende inden for ansigts- og halsløft med Deep Plane teknikken, som vi anvender til alle vores ansigts- og halsløft.

Med afsæt i dine ønsker og en minutiøs analyse af dit unikke udgangspunkt, finder vi den helt rette løsning for at adressere de alderstegn, du har.

Læs her på siden om de forskellige muligheder.

Se priser Se finansering

Den naturlige aldringsproces

I takt med den naturlige aldringsproces mister huden sin elasticitet og den bliver slap. Ansigtet og halsen er ingen undtagelse, og er endda særligt udsat for solens skadelige stråler. Det er en kendsgerning, at aldringsprocessen sætter ind før eller siden, men der er forskellige faktorer, som kan have betydning for, hvor hurtigt det sker. Rygning og soldyrkning er de to vigtigste faktorer, men arvelige forhold spiller også ind. Oftest ses det, at vi i 30-årsalderen begynder at få rynkedannelse, og at huden mister elasticitet og bliver mere slap. Alderstegn varierer fra person til person, men klassiske ældningstegn er bl.a. kindposer, løs hud over kæbelinjen, indsunkne kinder, dybe nasolabiale folder og løs hud på halsen.

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke

Deep plane facelift

Vi udfører ansigts- og halsløft med Deep Plane teknikken. Deep plane er en banebrydende, avanceret teknik, hvor muskellaget under huden (SMAS-laget) forsigtigt og præcist frigives og repositioneres uden at trække i huden og skabe spændinger på en måde, der ser unaturlig ud.

Med Deep Plane teknikken arbejder vi i SMAS-laget. Her genplaceres musklerne, bindevævet og fedtpuderne under huden. Denne teknik giver mulighed for en mere markant forbedring af midteransigtet, kæbelinjen og halsen. Teknikken giver dig et mere ungdommeligt, naturligt og harmonisk resultat uden at få et stramt look og se ”opereret ud”. Vi undgår det ”vindblæste” look, der kan opstå med nogle traditionelle ansigtsløftsteknikker.

Teknikken giver mere langtidsholdbare resultater sammenlignet med andre teknikker for ansigtsløft og halsløft. På grund af muskelfrigivelsen ved teknikken bliver midteransigtet og hængende kinder løftet bemærkelsesværdigt. Det genopretter kindformen og volumen. Teknikken forbedrer også betydeligt de nasolabiale folder (folderne fra næsen til mundvigen).

Stort ansigts- og halsløft

Ved et stort ansigts- og halsløft opstrammes huden i ansigtet, langs kæben og på halsen betydeligt. Vi anbefaler i langt de fleste tilfælde, at ansigtsløft og halsløft kombineres for at give et harmonisk og æstetisk resultat, hvis du både ønsker et løft af midteransigt, underansigt, halsen og en mere markeret kæbelinje.

 • Rynker udjævnes i ansigtet og på hals
 • Midteransigtet løftes og kindformen og volumen på kindben genskabes
 • Hamsterposer fjernes og slap hud på underansigt udglattes
 • Huden langs kæbelinjen og halsen udglattes og og kæbelinjen markeres (v-form)

I de fleste tilfælde kombineres et stort ansigts- og halsløft med andre indgreb, hvor vi f.eks. opstrammer halsmusklen (platysma plastik), fedtsuger halsen, løfter øjenomgivelserne og/eller transplanterer fedt til ansigtet. Du kan med fordel spørge plastikkirurgen ind til murus signature facelift, hvis du er interesseret i flere indgreb.

Murus signature facelift

Muru signature facelift kombinerer et stort ansigts- og halsløft med en række andre delindgreb for at opnå den ultimative foryngelse og harmonisering af ansigtet og halsen. Kombinationen af indgreb kan variere afhængigt af dit unikke udgangspunkt og behov. Det kan være, men det er ikke begrænset til:

 • Platysma plastik
 • Fedtsugning af halsen/hagen
 • Foxy eye lift / øjenbrynsløft
 • Læbeløft
 • Øjenlågsplastik
 • Lipofilling / fedttransplantation
 • Hudfornyende laser

Ud fra en fuldkommen analyse af dit ansigt lægger vi en detaljeret plan for dit behandlingsforløb. Du vil, foruden at vi lægger en plan for operationerne, få en grundig vejledning omkring, hvordan du vedligeholder dit resultat i årene efter din operation, hvis du er interesseret i det.

Mini ansigtsløft

Et mini ansigtsløft er til dig, der oplever at have lidt løs hud i ansigtet og ønsker et løft af dit midteransigt (midface lift). Det kan f.eks. Være begyndende hamsterposer og lidt nedsynkede kinder.

Nedre ansigts- og halsløft

Med et nedre anigts- og halsløft kan vi fjerne kindposer (hamsterposer), reducere de dybe folder mellem kinder og mund samt udglatte kæbelinje og hals. Kæbelinjen markeres og ansigtets v-form genskabes.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om fedtsugning nedenfor.

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272