Hudforyngelse med TriBella™ 

TriBella™ er en 3-i-1 ansigtsforyngende behandling. Den kombinerer tre forskellige evidensbaserede behandlinger i én session for at arbejde i flere hudlag og afhjælpe flere aldringstegn.

Tribella er en højintensiv, ikke-invasiv ansigtsbehandling, som giver mærkbare synlige resultater i form af en glattere, yngre og sundere hud. Behandlingen er til dig, der leder efter den ultimative ansigtsforyngende behandling, der opstrammer samt forbedrer tone og struktur.

Facial Rejuvenation med Venus Versa™ 

TriBella™-behandlinger er eksklusivt tilgængelig med vores Venus Versa™-maskine, som kombinerer tre avancerede behandlinger i én session for ekstraordinære resultater:

  • Anti-age-behandling med DiamondPolar™: Opstramning af huden med en diamondPolar™ applikation baseret på en (MP)2-teknologi, som er en kombination af multi-polar radio frekvens (RF) og pulserende elektromagnetiske felter (PEMF)
  • Resurfacing-behandling med Nanofraktioneret Radio Frekvens: Forbedring og forfining af hudens struktur med Nanofraktioneret Radio Frekvens (RF)
  • Photofacial-behandling med IPL: Forbedring af hudtonen med intens pulseret lys (IPL)

Med TriBella™-behandlingen vil du kunne opnå en yngre, glattere og mere ensartet hud.

Anti-aging

TriBella™-behandlingen øger collagen- og elastinfibre og giver en mærkbar yngre hud. Den udglatter huden, reducerer rynker og fine linjer samt opstrammer huden. Den hudforyngende effekt skyldes DiamondPolar™-applikationen, som er drevet af (MP)2-teknologien, der kombinerer Multi-Polar Radio Frekvens (RF) og Pulserende Elektromagnetiske Felter (PEMF). Multi-Polar RF producerer hurtig og homogen varme i flere vævsdybder, hvilket resulterer i fremragende kliniske resultater. Behandlingen føles som en hot-stone-behandling med lidt eller intet ubehag.

Resurfacing

Med TriBella™-behandlingen anvender vi også Nanofraktioneret Radio Frekvens, som forbedrer udseendet af acnear og andre ar, rosacea, ujævn hudtekstur, dybe rynker, forstørrede porer, dyskromi og pigmentering. Vores Nanofraktionerede Radio Frekvens applikation har den nyeste patenterede spidsteknologi og en af ​​de største pletstørrelser i branchen. En udjævning og forfining af huden giver huden et yngre udseende.

Photofacial

TriBella™-behandlingen anvender også IPL-laser for at sætte ind på at reducere synlige tegn på for tidlig aldring, såsom solskader, brune pletter, synlige årer og misfarvning. Intense Pulsed Light (IPL) med SmartPulse™-teknologi, leverer præcist lys gennem flere hudlag. Lys, produceret af IPL-maskinen, genererer varme, når det absorberes af det målrettede væv, som korrigerer ufuldkommenheder i huden uden at beskadige noget af det omgivende væv. Vores Venus Versa™ IPL-laser bruger et kølesystem i realtid for at holde din hud beskyttet under hele behandlingen.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål om Tribella-behandlingen nedenfor.

Book en tid hos

Konsultationer til kosmetiske behandlinger er gratis og uforpligtende.

De fleste af vores kosmetiske behandlinger kræver en konsultation. Der skal gå minimum 48 timer mellem konsultation og behandling i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed

Vi glæder os til at se dig.

Book en tid

Book en tid hos

Hos Muru ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Book en tid

Anmeldelser af os

Absolut bedste beslutning i mit liv

Kan se der mangler anmeldelser fra fyre så bliver helt stolt over at skrive min da vi mænd jo også ønsker forbedringer. Det er godt et år siden at jeg blev opereret af Jamshaid, hvor jeg fik lipo af nedre ryg, lovehandles, mave og med BBL som finish. Fra jeg kom hos Jamshaid første gang og et helt år frem ( altså nu ) er jeg stadig mødt med så meget varme og respekt. Receptionen, sygeplejersker og alle der er involveret er der virkelig for en. Jamshaid besidder kæmpe forståelse, perfektionisme, professionalisme og er så omhyggelig når det omhandler sine klienter og deres operation. Truly an artist

Absolut bedste beslutning jeg i mit liv har taget

Af hele mit hjerte tak.

Josten Eliot Krogh
Virkelig god og tryg oplevelse med bfo

Virkelig god og tryg oplevelse med bfo. Har følt mig virkelig tryg hele vejen igennem forløbet og det hele er gået så meget bedre end jeg kunne forestille mig og er endt ud med de flotteste bryster. Vil til en hver tid anbefale Jamshaid.

Julie
En fantastisk oplevelse hele vejen

En fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Kirurgen var meget dygtig, lyttende og informativ, med et meget flot resultat til følge. Personalet var utroligt omsorgsfulde og fortalte hele tiden hvad der skulle ske, så tryghed var i højsædet.

Vibeke
Jeg giver mine varmeste anbefalinger

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jamshaid som udførte operationen, samt hele personalet. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og er super glad for resultatet. Jeg fik udskiftet implantater og fik et halsløft under samme operation.

Alice Frank
Vanvittigt flot resultat

Jeg har fået lavet min mave, så mit maveskind og underliggende fedt, blev fjernet fra over navlen til lige under trussekanten og med opstramning af mavemusklerne. (Store maveplastik med opstramning af bugvægsmuskulaturen (rectusplastik). Det er blevet virkeligt flot. Jeg har følt mig tryg hele vejen fra aftalen blev indgået i sommeren 2022 til kontrol i juni 2023. Selve operationen gik godt, og jeg blev under opholdet på klinikken passet og opvartet af kompetente sygeplejersker. Jeg havde en nedetid på ca. 14 dage, hvorefter jeg passede mit job (siddestillede uden tunge løft) . Jeg kunne træne normalt efter ca. 3 måneder med en langsom opstart fra ca. 8 uger. Jeg kan på det varmeste anbefale Jamshaid Mulk!

Anne berg

Book en forundersøgelse

Book tid til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger eller kosmetiske behandlere.

Book forundersøgelse

Skriv til os

+45 4888 7272